OM TIDSLÖS

Café Tidslös er en lille hyggelig og intim café med et stort hjerte og passion for mad og vin.

Vores café er berømt for sin upåklagelige service og velsmagende måltider. Der tilbydes fantastiske retter til konkurrencedygtige priser. Vi har et stort menukort, der indeholder mange forskellige slags måltider. Hvis du vil tilpasse din ret, så den passer til præcis din smag, er vi naturligvis fleksible.

På Café Tidslös kan du altid forvente, at personalet er venligt og hjælper dig til enhver tid. Vi prioriterer kunderne højt og bestræber os på altid at yde en god service. Vi er altid klar til at give vejledning og assistance, når det er nødvendigt.

Caféen har ikke ligeså højt til loftet, som de mange andre cafeer, hvilket gør, at støjniveauet bliver holdt nede. Derudover bliver vores stille og rolige cafémusik spillet i et dæmpet niveau.

Hvis du leder efter et perfekt sted at nyde et par gode måltider og lækre drikkevarer i en afslappende atmosfære sammen med venner eller familie, så er Tidslös det ideelle sted.

Du finder vores hyggelige café i hjertet af Slagelse på Schweizerpladsen 3, 4200 Slagelse.

Vi glæder os til at se dig!

Gratis Mad Til Flygtninge

Vi hjælper gerne, hvor vi kan

Lokalt samarbejde
I et samarbejde mellem Madspild-Slagelse & Cafe Tidslös, bliver der nemlig lavet 30-40 portioner mad hver tirsdag og torsdag, som kan deles ud til flygtningene. Madspild-Slagelse har råvarerne, og Café Tidslös har personalet og faciliteterne. Derfor indgik vi et samarbejde om at producere en masse portioner mad, som kan deles ud i en form for madkasser – til hjælp for de mange der er på flugt.

Priserne stiger herhjemme men…
Det kommer nok ikke bag på så mange, at priserne herhjemme er stigende. Både som forbruger og som virksomhed mærker mange lige nu, hvordan flere ting bliver dyrere og dyrere – men det er ikke noget, som vi har taget ind i overvejelsen omkring hjælpen: “Uanset hvordan vi mener, vi har det, så er der bare nogle, der har det værre end os – og dem må vi stå sammen om”.

Del budskabet til flygtningene
En af de udfordringer, som Madspild-Slagelse og Cafe Tidslös lige nu står med er blandt andet at skaffe kød. Derfor efterspørger vi gerne både hjælp til at skaffe det men også hjælp til at dele budskabet omkring udleveringen af mad.

Ønsker flygtninge at reservere en portion mad, kan man kontakte Cafe Tidslös eller Madspild-Slagelse.

Et Julemirakel

Vi spreder hygge i højtiden

I samarbejde med andre lokale aktører, sikrer Ismail og Viktor en tryg og smagfuld julefrokost på bostedet Heimdal, der er et bosted for 15 børn med særligt svære handicaps og senhjerneskader.

Omsorgsklovnen Kikka sørgede for den helt store underholdning til børnene med nissehuer, sang og glæde.

Dagen sluttede af med risalamande med kirsebærsovs, hvor My Queen Tattoo i Slagelse stod for to mandelgaver. Derudover var de fleste råvarer sponsoreret af det lokale engrosfirma, Dagrofa Slagelse.

Rabatter

Lidt kan sagtens gøre en forskel

Ældresagen

25% på maden mandag til torsdag.
Gælder ikke eksisterende tilbud.
Vi passer på vores ældre.

Studierabat

15% rabat ved fremvisning af studiekort.
Gør Slagelse til en bedre studieby.

Recovery Bulls

15% rabat på alt undtagen alkohol.
Alle fortjener en chance til.